MILOV PAKLENI PLAN DPS ima za cilj da na verskom skupu u Beranama napravi haos
EPA

Međutim, kako nezvanično saznaje IN4S, mafijaške strukture bliske DPS-u neće dopustiti da svečanost u Beranama prođe mirno i svečano.

- Pristalice DPS-a i plaćeni huškači Zorana Lazovića se spremaju danima. Plan im je da i taj vj+erski skup, na kome nema mesta politici, naprave političkim i huškačkim. Naime, cilj im je da izvižde premijera, skandiraju protiv vlade, kako bi se stvorila slika da to radi DF.

DF nema nikakve veze sa tim, i ko god na taj dan bude skndirao bilo šta protiv vlasti, on je istinski protiv Crkve i Boga! Ne nasedajte na ovo maslo Zorana Lazovića, DPS želi da nas podeli i napravi svađu među nama - poručio je izvor čiji je identitet poznat redakciji IN4S.

Podsetimo, varvarske horde DPS-a su prilikom ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju ispoljile nezapamćenu mržnju prema SPC i srpskom narodu.

Koristimo ovu priliku da se podsetimo reči našeg vladike Joanikija, koji je upozorio na prisustvo provokatora u redovima vernika.

- Ubacuju provokatore na ovakve skupove. Svoje nečiste i sramne metode koriste protiv omladine. Ali, draga braćo i sestre, oni koji misle da će poniziti našu veru, njih će poniziti Gospod Bog! - poručio je svojevremeno vladika Joanikije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading