OZBILJNA KRIZA U CRNOJ GORI Krivokapić i Abazović zaratili, Demokratski front otkrio o čemu se radi
Foto: Printscreen

Iz DF-a tvrde da je koncept ekspertske Vlade posle 200 dana rada izgubio njihovu i podršku građana koji su očekivali konkretne rezultate u brojnim oblastima.

Iz ovog političkog saveza podsećaju da je eksperiment “ekspertska vlada” propao zbog toga što aktuelna Vlada Crne Gore formalno i suštinski nije bila ekspertska.

- Koncept ekspertske Vlade je nakon dvjesta dana njenog rada izgubio ne samo podršku DF-a, već i građana koji su očekivali konkretne rezultate u svim oblastima. Taj “ekspertski” eksperiment doživio je fijasko iz prostog razloga jer Vlada Zdravka Krivokapića ni formalno, a ni suštinski nije bila ekspertska. DF je već pokazao spremnost na kompromis odustajući od zahtjeva za formiranjem nove Vlade bez Zdravka Krivokapića, ali za nas je potpuno novi momenat da Dritan Abazović insistira na formiranju nove političke Vlade u kojoj Krivokapić ne bi bio premijer. Zato i mislimo da bi trebalo zaustaviti ovaj talas svakodnevnih saopštenja u kojima dobijamo ekskluzivitete koji dodatno potvrđuju ozbiljnu krizu na relaciji Krivokapić – Abazović, i da u najskorije vrijeme u neposrednim pregovorima svi zajedno, bez ultimatuma i ucjena, doprinesemo prevazilaženju krize - navodi se u saopštenju DF-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading