KRIVI, NAROD PAMTI…Cmizdrenje Krivokapićeve porodice u Beogradu ima JASAN CILJ!
Alo/ M. J.

Mitropolit Joanikije, je u svom govoru u Podgorici, pozdravljao redom sve prisutne i između ostalih je pomenuo da službi pred hramom prisustvuje i premijer Zdravko Krivokapić.

Pominjanje njegovog imena izazvalo nezadovoljstvo okupljenih građana. Izviždan je – žestoko.

I to ne slučajno. Narod pamti…

Dešavanja u C. Gori, četvrtog i petog septembra su bila veoma različitog karaktera, od veličanstvenog verskog događaja, kojim je dočekan srpski patrijarh Porfirije i mitropolit Joanikije, onako kako priliči jednom civilizovanom narodu u duhu svoje vere pravoslavne i svetosavskog duha, do šizofrene terorističke pobune u Cetinju na čelu sa Milom Đukanovićem.

Sabor u Podgorici je obeležio i jedan spontani zvižduk nezadovoljstva premijeru Crne Gore Кrivokapiću, koji nije bio iznenađujući zbog njegovog kukavičkog ponašanja i elementarne političke nepismenosti u toku dosadašnjeg trajanja njegovog mandata, piše Region.

Ni jedno predizborno obećanje nije ispunio prema srpskom narodu čiji je bio nosilac liste.

Obećao je čišćenje biračkog spiska, nije ispunio obećanje, izdavanje državljanstva za građane Crne Gore koji su stekli ustavno pravo na to, nije ispunio obećanje, obećao popis stanovnika, nije ispunio obećanje, već je najavio da se verovatno popis ne može održati u ovoj godini, čime je izneverio sva očekivanja ljudi koji su ga birali na mesto premijera.

Divljanje terorističkih grupa po Cetinju već četvrtog septembra i njegova neodlučnost da preduzme zakonske korake prema nenajavljenom skupu, dovelo je do opravdanog zvižduka na narodnom saboru pred Hramom u Podgorici, koji je bio opominjući za njegovu dalju političku karijeru.

Sve ono što se dešavalo u noći između četvrtog i petog septembra je uverilo Кrivokapića, da se ne može osloniti na one koje je do tada slepo slušao, već je s pravom zatražio pomoć od onih koji su mu ustupili mesto broj jedan na listi i koji su ga izglasali za premijera.

To je očigledno dalo rezultat i smernicu u budućem njegovom političkom delovanju, ako bude imao političke smelosti i ljudskog kapaciteta da donosi prave odluke.

Opet mu „kriv“Beograd

Cmizdrenje njegove porodice po Beogradu na nebitnim stvarima je upereno upravo protiv njega, da ne bi napravio sledeći pozitivan potez koji treba da uradi prema kriminalnim grupama i pojedincima, koji su Crnu  Goru zavili u crno.

Njegov prvi potez bi trebao da bude prema svojoj porodici, da ne izlazi u javnost sa lošim namerama i da se manu pojedinih sumnjivih krugova koji pripadaju bivšem režimu, koji namjrno čine sve da bi preko njegove porodice pravili pritisak na njega da ne bi načinio neki pozitivan potez.

Кrivokapiću je zadnja prilika u toku meseca septembra da sa nekoliko poteza ispravi sve greške koje je do sada činio, ne čineći ništa.

Slučajni prolaznik…

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading