KABINET KRIVOKAPIĆA ODGOVORIO ĐUKANOVIĆU Milo je odbegli vođa propalog puča na Cetinju
EPA/TOMS KALNINS

Iz kabineta su ocenili da novim pokušajem zamena teza i manipulacija, lider opozicionog DPS-a nastoji da homogenizuje one lakoverne iz okruženja kojih je sve manje.

- Još uvek predsednik Crne Gore, Milo Đukanović, koji najavljuje nove izbore, delimično jeste u pravu. Pošto je u toku skupštinska procedura za njegovo razrešenje zbog prekoračenja nadležnosti i kršenja principa sekularnosti, predsednički izbori su jedini koji su u ovom momentu izvjesni - navode iz Krivokapićevog Kabineta.

Dodaju da Đukanović, "nakon što mu je propao plan da huškajući građane Crne Gore jedne na druge, te kršeći Ustav ugrozi multiverski i multinacionalni koncept, ne odustaje od destruktivnog i suludog delovanja, koja ga čvrsto pozicioniraju kao remetilačkog faktora".

- Odbegli vođa propalog puča na Cetinju, mora biti svestan da njegova politika koja se samo zasniva na iznalaženju stranih i domaćih izdajnika, od hrvatskih, crnogorskih, albanskih, a sada srpskih, ne može zamagliti ličnu nameru da spreči Crnu Goru na putu pomirenja, ekonomskog progresa, oslobođenja zarobljenih institucija i integracije u Evropsku Uniju - piše u reagovanju.

Đukanović je, dodaju iz Kabineta premijera Krivokapića, svojim proročkim govorom početkom devedesetih, najbolje opisao svoje današnje političko delovanje, preneo je portal RTCG.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading