DAMSKI, NEMA DALJE! Milova uzdanica sramnim rečima upućenim patrijarhu Porfiriju opet na visini DPS zadatka
YouTube/ Printscreen

Potpredsednica barske opštine Tanja Spičanović veću pažnju crnogorske javnosti privukla je svojim fašističkim izjavama nakon poraza svoje partije na izborima 30. avgusta.

Spičanović, potpredsednica opštine Bar napisala je tada na Fejsbuk profilu da će Srbija da izvozi svoje građane u Crnu Goru, sad kad je opozicija pobedila.

DAMSKI, NEMA DALJE! Milova uzdanica sramnim rečima upućenim patrijarhu Porfiriju opet na visini DPS zadatka

YouTube/ Printscreen

 

”Kad Srbija prizna Kosovo, a brzo će, Srbima tamo neće biti baš komforno, pa će ih dovesti, gde drugo do u južnu filijalu-Crnu Goru. Lepše mi je ovde, onda državljanstvo, pravo glasa, dvotrećinska većina iz onda zbogom Crna Goro za vazda. A mi Crnogorci smo već manjina u svojoj jedinoj državi. Samo lud to ne bi video. Popovi su odradili svoj deo posla”, napisala je ona.

Čini se, da je frustracija zbog gubitka vlasti na državnom nivou, ozbiljno poljuljala Spičanović, koja, o čemu smo već pisali, ima „ozbiljnu“ imovinu, koju treba „zaštiti“, pa je sa pozicije funkcionera jedne opštine, patrijarhu srpskom napisala „mrš“.

„Pristojni“ govor funkcionera DPS, koji su sve ostale nazivali nekulturnima i nedemokratskim, čini se isčezao je, kako su izgubljene poluge vlasti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading