FIJASKO CRNOGORSKIH USTAŠA NA CETINJU Milovi jurišnici se prodali za sendviče i 20 evra, ali nisu uspeli u svojoj nameri (VIDEO)
Foto: Printscreen

- Tamo je bilo njih 4.000, a čak 2.000 ljudi je bilo iz drugih zemalja. Dolazili su muslimani, katolici, bliski Demokratskoj partiji socijalista za sendviče i 20 evra - priča Dajković.

Dajković je potom istakao da nema razloga za brigu i za strah, jer su komiti pokazali svoje domete, koji su bili ograničeni, i samim tim, kako podvlači, petog septembra će Mitropolit Joanikije svakako biti ustoličen.

- Mitropolit Joanikije je rekao da nije okupator, već je iz Banjana kod Nikšića - rekao je Vladislav Dajković povodom navoda da je Crkva okupatorska.

- Setimo se kako su upali na Ivanova korita, to su događaji koji ne smeju da se dešavaju. Veselin Veljović, Predrag Bošković i mnogi drugi su juče priredili cirkus, i meni je drago što je 90 odsto Cetinjana ostalo kući - ističe Dajković za TV Pink.

Kako dodaje, iza svega što se dešava stoji Milo Đukanović i Demokratska partija socijalista koji pokušavaju da stvore takav ambijent u društvu kako bi se Milo vratio na vlast, podsećajući da su upravo na crkvi "slomili zube" i izgubili vlast.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading