CRNA GORA ČEKA ISTINU Milan Knežević razotkriva misteriozni Milov let u Pariz - Krivokapić mora da skine oznaku tajnosti
EPA

Predsednik Odbora za bezbednost i odbranu i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević danas je obnovio inicijativu prema predsjedniku Vlade Zdravku Krivokapiću za uklanjanje stepena tajnosti ‘’INTERNO’’ za podatke koji su sadržani u Uputstvu o uslovima i načinu korišćenja aviona kojim raspolaže Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore vezanu za detalje korišćenja službenog aviona u privatne svrhe predsednika Crne Gore Mila Đukanovića koju je uputio 04. februara ove godine, a na koju nije dobio odgovor.

“Demokratski front se zalaže za totalnu demontažu totalitarnog sistema koji je bivši režim kreirao, pa smatramo da je ovo jedna od veoma važnih informacija koju moramo podijeliti sa građanima Crne Gore, jer je ovaj put koštao poreske obveznike otprilike oko 20 hiljada evra”, navodi se u saopštenju.

Iz DF-a su kazali da je Upravni sud na usmenoj raspravi 2. jula doneo presudu da se poništava rešenje Generalnog sekretarijata Vlade od 28. januara prošle godine.

“Samim tim smatramo da Zdravko Krivokapić mora u što kraćem roku skinuti oznaku tajnosti i otkriti koji je bio cilj posjete Parizu, predsjednika države Mila Đukanovića, koji pokušava na sve moguće načine da sakrije”, kaže se u saopštenju.

Oni su ocenili da izbegavanjem otkrivanja te informacije Vlada još jednom potvrđuje da nema petlje i hrabrosti da krene u, kako su kazali, demontažu totalitarnog sistema koji je kreirao Đukanović.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading