CRNA GORA POKREĆE AKCIJU "LAŽNO POMIRENJE" Medojević upozorio narod šta sprema DPS i to za verske praznike
Foto: Printscreen

-Kao dokazana lopovska sekta DPS-u je preostao samo jedan politički potez- da se predstavi kao zaštitnik crnogorskog nacionalnog identiteta i da oko sebe okupi sve parapolitičke organizacije , partije, tajkune, saradnike UDBE i kriminalce . UDBA će s druge strane aktivirati svoje spavače iz srpskog nacionalističkog korpusa i počeće podizanje tenzija izmedju “komita” i “velikih Srba”. Pisanje grafita, uništavanje bilborda, kamenovanje vjerskih objekata, automobliski karavani, tuče i incidenti , uz već spremnu propagandističku podršku UDBA-inih medija treba da dovedu do podizanja inteziteta i tenzija i onda će nakon nekog malo ozbiljnijeg montiranog sukoba, pojaviti “glasovi razuma”, “garanti mira i stabilnosti”, “predstavnici međunarodnog faktora”, “zabrinuti intelektualci” koji ce pozivati na smirivanje tenzija i na POMIRENJE- kazao je Medojević.

CRNA GORA POKREĆE AKCIJU

Foto: Printscreen TV Prva

 

 

Tada će na scenu u ulogama pomiritelja stupiti Milo Đukanović i Zdravko Krivokapić kao “spasioci građanskog mira”, smatra Nebojša Medojević.

-Tada će se pojaviti Milo i Zdravko kao “spasioci građanskog mira” , a DPS će nakon Kongresa biti spreman i zainteresovan za POMIRENJE , koje treba da se realizuje ili ulaskom DPS-a u Vladu ili novim izborima. Vladari iz senke već mjesecima spinuju javnost da postoji “zdravo jezgro DPS” i da se sa njima treba praviti politička saradnja. U cilju ovog lažnog POMIRENJA je i potpisan Sporazum Krivokapić-Abazović- Bečić kojim se politika i tekovine DPS-a preuzimaju od strane nove vlasti iako je DF imao sasvim suprotne principe. Milo zna da mora da ukrade veliku ideju Crnogorsko-Srpskog pomirenja od DF-a i da spriječi demokratsku tranziciju i demontažu sistema vladanja. Zato Đukanovic najavljuje potrebu “MIJENJANJA” DPS-a i “POMIRENJA” . To bi bilo lažno pomirenje, jer bi se ono napravilo na trulim temeljima i močvari perverzne tranzicije, kriminala, korupcije, pljačke naroda i države i novim “identitetima”. Jedini odrziv model za stabilnost Crne Gore je politika DF-Crnogorsko- Srpsko pomirenje , po principu SVA PRAVA SVIMA i radikalne političke i ekonomske reforme , demontaža komunističko-mafijaškog sistema i čišćenje institucija od korumpiranih pojedinaca i vojnika DPS i mafije. Sve ostalo je prevara i izdaja naroda i države i vodi ka socijalnim i politčkim previranjima, ekonomskim krizama, trajnom siromaštvu i korupciji - kazao je Medojević i dodao:

- Da se ne bi pričalo o poskupljenjima, lopovluku Mickeja, popisu, Temeljnom ugovoru, brisanju fantova iz birackog spiska, hapšenjima DPS lopova, bankrotu Prve banke. Da ne bi oni najsiromašniji malo uspostavili “dijalog” sa najbogatijima koji su bogatstvo stekli švercom i pljačkom drzave, najbolje je posvađati , upravo te najsiromašnije sa Cetinja i iz Nikšića oko zastava, Crkve i nacije. Jer, ako se sirotinja ujedini i podigne glavu prema lopovima, onda može biti svašta. Bolje je da se sirotinja između sebe bije i svadja oko ovih pitanja. Samo da ne diraju pare od DPS lopova. Kad bude svima jasno, bice kasno - zaključio je Medojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading