TEMPIRANA JE BOMBA U TEMELJIMA DRŽAVE Medojević otkrio veliki skandal: Spajić Viberom ugovorio milionski aranžman!
Foto: Printscreen

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

Tajno, ali veoma dobro organizovano Mickej je sklopio Ugovor u ime države u vezi najrizičitijih spekulativnih finansijskih derivata- dolarskih fjučersa sa 4 investicione banke (od kojih je Dojč Banka baktrotirala upravo zbog investitanja u spekulativne dužnike hartije od vrendosti stambenih kredita u SAD) po NEPOZNATIM USLOVIMA I NEPOZNATIM UGOVORENIM KLAUZULAMA. Odluka je donesena na telefonskoj sjednici Vlade porukama

Preko Vibera. Ministri nijesu imali uvid u Ugovor i prateću dokumentaciju.

I dalje smo dužni Kinezima 33,7 mil USD svake pola godine sa kamatom 2%, samo što USD kupujemo od ove 4 banke po nepoznatom kursu , definisanom na nepoznati datum. Narod nema pojma koliko će platiti ovo kockanje Mickija kupovinom dolarskih fjučersa na rok od 14 godina. I kao sto bi rekao genije malverzacija na berzi Hana iz Filma Vuk sa Vol Strita- “Niko živi ne zna kako ce se kretati kurs Usd prema EUR u narednih 14 godina, da bi unaprijed , danas kupovali dolarske fjučerse, važno je ubjediti klijenta da ti to znaš “ .

Vi ste građani ti klijenti koji će te platiti kockarske dugove Mickeja. On je proviziju već uzeo na kupovinu fjučersa. A mi ne znamo ni koliko je koštala ta transakcija

Do sada neviđena drskost i kriminal!!!

Opet treba da mu vjerujemo na riječ, kako je tražio na sednici Odbora za budžet. ZA KOCKANJE SA 940 MIL USD para naših građana!

I ovu tajnu špekulativnu finaijsku transakciju sa opasnim rizikom po vitalne nacionalne ekonomske interese podržavaju Aleksa Bečić i Dritan Abazović. Ovo je tempirana bomba u temeljima države.

Profit investicionim bankama i Mickeju, dugovi i obaveze narodu!!!
Tajna agenda na djelu. Crna Gora u raljama globalnih bankarskih fašista. Neka nam je Bog u pomoć!!!

Uostalom ovu Vladu globalne duboke države treba srušiti!!!

“Pojedinosti o zaštiti su oskudne, a Spajić je lokalnim medijima rekao da je to 14-godišnji ugovor, s mogućnošću da se nakon dvije godine preispitaju uslovi-i uključene banke. Prema riječima ministra, dogovor je postignut s njemačkom Deutsche Bank, francuskom Société Générale i dvije američke banke, Merrill Lynch i Goldman Sachs.”
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading