LOV NA SRBE POČEO U PODGORICI Milo Đukanović, Aleksa Bečić i Dritan Abazović raskrinkani Inckovim potezom
Foto: Printscreen Face TV

Odmah nakon Podgorice, isti dokument je usvojila i lažna država Kosovo.

Rezultat akcije DPS-a i Demokrata, kao i partnera u Prištini je to da je visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Valentin Incko, koristeći Bosnka ovlašćenja, nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH kojima se zabranjuje i kažnjava negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca.

Tako je zahvaljujući Milu Đukanoviću, Aleksi Bečiću, Dritanu Abazoviću i partnerima iz Prištine, stavljena omča oko vrata Republici Srpskoj i srpskom narodu. Sada će zahvaljujući njima srpski narod u Republici Srpskoj da se lovi na svakom koraku ako ne priznaju da je bio genocid u Srebrenici.

Da nije bilo Rezolucije koju su usvojili Đukanović, Bečić, Abazović i kompanija, danas ne bismo imali hajku na Republiku Srpsku i srpski narod.

Iako je ta gospoda tvrdila da Rezolucija nije uperena protiv Srpske i srpskog naroda stvarnost ih je demantovala kroz odluku Valentina Incka, predstavnika EU u koju se DPS, Demokrate i URA kunu.

Upravo je Incko skinuo političke maske Đukanoviću, Bečiću i Abazoviću i ogolio ih do kraja pred narodom.

Danas, kada se Republika Srpska i srpski narod grčevito brani od hajke koja je trenula iz Podgorice, a nastavljena preko Prištine, i laicima je jasno da je meta Rezolucije o genocidu u Srebrenici bio srpski narod s one strane Drine.

A koliko sutra, ista sudbina gotovo sigurno, zahvaljujući pomenutom trojcu u Podgorici, isto čega i srpski narod u Crnoj Gori, na Kosmetu i Srbiji.

Lov na Srbe je otpočeo u Podgorici, a nastavljen je u Prištini. Finale je u Republici Srpskoj. Sve je jasno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kukuuuu

27.07.2021 15:24

Jesu ovi umislili da je CG drzava neka a Niš je veci od citave cg bozeee pomoziii sa budalama