KRVAVI OBRAČUN U BUDVI Mladić iz Srbije izbo nožem Crnogorca u kafiću
Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je N.T. (21) iz Srbije osumnjičenog za ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je naneo više ubodnih radan D. Č. (23) u incidentu koji se dogodio u jednom budvanskom lokalu u Starom Gradu sat iza ponoći.

Njega su uhapsili inspektori u civilu koji su bili na terenu. Mladić je pokušao da pobegne i iz Starog Grada i uputio se ka jahtama. Policija je kod Lučke kapetanije pronašla nož kojim je izboden D.Č.

Iz Uprave policije Vijestima je rečeno da je uviđaj u toku, te da su prikupljena obaveštenja od oko 20 osoba. Navodno, napadač, je zadao pet ubodnih rana žrtvi u predelu stomaka i dve u predelu nogu. O događaju je obavešteno kotorsko tužilaštvo.

Iz Uprave policije saopšteno je da su u kratkom roku uhapsili N.T. U istragu je bio uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice koji je pretragom mora pronašao nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja dela.

Kako se saznaje ranjavanju je prethodio verbalni i fizički obračun dve grupe koje su boravile u ugostiteljskom objektu stoji u saopštenju Policije.

 

Komentari (0)

Loading