POLITIČKI OBRT U CRNOJ GORI Medojević sve razotkrio - DPS prekida bojkot i spašava Bečića i “Krivu” vladu!
EPA Boris Pejovic

“DPS prekida bojkot Parlamenta i postavlja pitanje Premijeru. DPS pita Premijera kada će pokrenuti pitanje povjerenja svojoj Vladi, jer je izgubila povjerenje većine koja je izabrala? Kao što sam i najavio. DPS se vraća u Parlament i spašava Bečića i Krivu Vladu. Prirodno je i normalno da partije koje imaju iste gazde u inostranstvu i koji su slijepi poslušnici globalne duboke države,kovergiraju ka političkom savezu.Jednostavno, mora da se radi kako Soroš kaže”, smatra on.

Medojević je kazao da su Bečić i Krivokapić manevrom DF ušli u nerešiv problem.

“Predsjednika Skupštine i Predsjednika Vlade podržava samo 14 od 41 poslanika većine. To je jasna kriza Vlade, Parlamenta i kriza legitimiteta Vlasti. DF je svojim bojkotom Parlamenta samo javnosti pokazao da su DPS, Demokrate Ura i vlasnici Vijesti pod kontrolom centra moći van Crne Gore i da se radi o istoj politici. DPS je pod pritiskom ambasada morao da prekine bojkot i spašava redova Aleksu od blokade rada Parlamenta. DPS je prošlost. On se raspada. Nikad više neće doći na vlast. Ali globalna duboka država je zainteresovana da ostane ista politika. I posle Mila, Milo” precizira Medojević.

“DPS sa Milom Đukanovićem je previše krupan zalogaj za Aleksu jer zna da mu to birači ne bi oprostili. Ali on računa na DPS bez Mila Đukanovića sa mladim “modernim” snagama Rakočević, Živković, Nikolići itd itd. Čuveno “zdravo” krilo DPS-a. To je ideja vlasnika Vijesti. Da Milo ode,da oni preuzmu šverc i likrativne poslove ,a da politika DPS ostane. Da se ništa ne mijenja, osim konta na njihovim žiro računima”, kazao je Medojević.

“DPS postavlja pitanje Krivom i tako daje legitimitet krnjoj Skupštini i krnjoj Vladi.Za ovo narod nije glasao. Ovo je izdaja i prevara birača. Sad je jasno ko je u dilu sa DPS i zašto DF nije mogao u Vladu.Sa nama nema dilova iza leđa naših birača i našeg naroda. Za nas nijesu glasale Ambasade i Soroš. Ako Aleksa i Dritan žele da vladaju sa podrškom DPS, i ne žele da vrate mandat narodu, koji za to nije glasao, neka to javno kažu i onda nam opet preostaje ulica i protesti”, zaključio je on na svom Fejsbuk profilu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading