PUTNIKE MALTRETIRALI SATIMA U TIVTU Er Montenegro otkazao letove, ljude sa decom držali u maloj prostoriji
EPA/Juan Ignacio Roncoroni

Naime, crnogorska avio-kompanija je odložila letove ka Beogradu, a tokom satima odlaganja oni su držani u malim prostorijama, sličnim boksovima, na tivatskom aerodromu.

Veliki broj ljudi je sa decom, pa je nastao potpuni haos.

- Posle nekoliko sati čekanja u boksovima, u jednom momentu su nas odveli do aviona. Ušli smo u letelicu, gde smo čekali sat vremena. Međutim, čekanje je bilo uzalud, a onda su nam rekli da izađemo napolje i da avioni ne mogu da polete zbog lošeg vremena - kaže sagovornik Kurira.

Rečeno im je da će autobusima biti prevezeni u Podgoricu i da će odatle poleteti ka Beogradu. Inače, kako kaže čitalac Kurira, avioni Er Srbije su večeras poleteli iz Tivta.

Kompanija Air Montenegro saopštila je da su letovi na relacijama Tivat - Beograd i Beograd - Podgorica otkazani zbog određenih tehničkih, kao i nepovoljnih meteoroloških uslova.

Putnicima je obezbeđen smeštaj i danas će stići na svoje destinacije, prenosi RTCG.

"Jutros je deo putnika već otputovao, a radimo na tome da i svi ostali putnici sa letova na relaciji Srbija - Crna Gora stignu na svoja odredišta, što će biti u toku dana", navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Vitomir

19.07.2021 15:06

Sram vas bilo Zar se tako ponasate prima ljudima U boksove da ih stavljate Bruko i sramoto..........

Bojana

19.07.2021 17:55

Pa sta ocekivati od primitivaca ziveli u kokosinjcu citav zivot ....sta im idete temo koji djavo tamo nema sta da se vidi