MILO K'O ROĐENI AMERIKANAC! Posle današnjeg govora Đukanovića Bajden bi mogao zvanično da ga usvoji!
Tanjug/Tanja Valić

Kako je saopšteno iz njegove službe za informisanje, Ðukanović je na konferenciji za novinare u Slovačkoj, gde boravi na poziv predsednice te zemlje Zuzane Kaputove, kazao da je Crna Gora deo Zapadnog Balkana koji, nažalost, "ima gradiciju nestabilnog evropskog regiona".

"Mi mislimo da je uzrok te nestabilnosti i zaostajanje u razvoju upravo predugo izbivanje svih država Zapadnog Balkana iz onog što je bio matični tok razvoja savremene evropske civilizacije", rekao je Ðukanović, prenele su "Vijesti".

MILO K'O ROĐENI AMERIKANAC! Posle današnjeg govora Đukanovića Bajden bi mogao zvanično da ga usvoji!

Tanjug/Tanja Valić

 

On je poručio da veruje da je put u čvršću stabilnost i ekonomski i demokratski prosperitet regiona put evropske i evroatlantske integracije.

Ðukanović je rekao da je Crna Gora zahvalna Slovačkoj na podršci koju je dala u naporima Podgorice da ostvari članstvo u NATO, u naporima na njenom putu ka EU i borbi protiv pandemije korona virusa.

"Verujem da je pred Crnom Gorom i Slovačkom odlična budućnost i da će biti odlična budućnost naših međusobnih odnosa i ubeđen sam da ćemo Kaputova i ja upravo takvom daljem razvoju naših odnosa dati neophodan impuls", zaključio je Ðukanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
sara

16.07.2021 10:49

Milo, kada odete u EU, koju toliko želiš, nećeš moći toliko da kradeš milione, kao do sada!!!!!.