LICEMERNI ALEKSA BEČIĆ I ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ Medojević bez dlake na jeziku - Idu u Srebrenicu, a slave komunističkog diktatora i zločinca koji je pobio stotine hiljada ljudi
EPA Boris Pejovic

“Crna Gora prešla igricu. Krug je zatvoren! Đukanović je početkom 90-ih predlagao referendum o uvođenju višepartijskog  sistema, zalažući se za očuvanje komunizma. “ Da Crna Gora bude ostrvo komunizma” klicao je mlađani član CK. Danas je to milijarder koji je opljačkao i opustošio svoje “ostrvo komunizma”, dodao je on.

Medojević im je poručio da podignu spomenik u centru Podgorice, njaomiljenijem i najvoljenijem gradonačelniku, humanisti i dobrotvoru Nešu Šćepoviću koga je narod prozvao “sirotinjska majka” i čije kosti leže u nekoj od jama u Sloveniji.

“Vratite njegovim naslednicima privatnu imovinu koju je čestito sticao svojim poštenim radom, a koju su mu komunisti oteli! Ne može se, drugovi i drugarice, “evropljani” u Evropu, sa krvavim rukama zločina komunističkog režima. Poklonite se nevinim žrtvama od Zidanog Mosta do Kolašina. Osudite zločine protiv političkih neistomišljenika. Rehabilitujte te mučenike”, napomenuo je on.

Kako je istakao, po jamama Slovenije leže kosti preko 15.000 ljudi, koje su zločinci pobili bez milosti i bez krivice.

“Pomislite li da je i njihova krv crvena kao marame kojima slavite zločin. Neljudski je, licemjerno, nehrišćanski osuđivati zločin u Srebrenici, a slaviti zločine na Zidanom Mostu. Zločin je zločin. Ubica je ubica. Žrtva je žrtva. Ne postoje naši i njihovi zločini! Savremena Evropa je utemeljena na hrišćanskim vrijednostima. Savremena Evropa je osudila i nacizam i komunizam kao zločinačke ideologije 20-og vijeka. To će vam, drugovi i drugarice, danas reći i Angela Merkel i Viktor Orban i Boris Džonson i Mateo Salvini i Kacinski i mnogi evropski lideri”, naglasio je on.

Komentari (0)

Loading