U LAŽI SU KRATKE NOGE Krivokapić se upetljao u sopstvenu aferu: Ako je bolestan doći ćemo mi kod njega!
Foto: Youtube/Printscreen

Katnić je za Pobjedu rekao da je Krivokapić, tim pre što obavlja funkciju premijera, ako postoje neka saznanja, dužan da ih saopšti.

Krivokapić je u utorak rekao da će se odazvati pozivu da da izjavu ako ga pozove glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, ali je Katnić objasnio da je predmet u nadležnosti specijalne tužiteljke Lidije Vukčević.

"Nema šta da dolazi kod mene. U slučaju da je sprečen zbog bolesti, onda može saslušanje da se obavi kod njega", rekao je Katnić.

U LAŽI SU KRATKE NOGE Krivokapić se upetljao u sopstvenu aferu: Ako je bolestan doći ćemo mi kod njega!

Foto: Printscreen

 

Krivokapić je ranije izjavio da su saznanja koja on ima "apsolutno proverena" i da nema vremena za gubljenje i davanje izjava.

Specijalno državno tužilaštvo je pre 15 dana uputilo poziv Krivokapiću da da izjavu, ali je on odgovorio da se ne može pojaviti jer ima neodložnih državnih obaveza.

Crnogorski premijer ranije je saopštio da je imao informaciju o pripremi njegovog hapšenja ako potpiše Temeljni ugovor u patrijaršiji u Beogradu.

Specijalno državno tužilaštvo je formirao predmet o slučaju, a glavni specijalni tužilac je odbacio spekulacije, ocenjujući da mu je Krivokapić naneo, kako je naveo, "neprocenjivu štetu kao profesionalcu i kao čoveku".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading