ĐORĐE RADULOVIĆ: Nastavili smo sa Milovom politikom! (VIDEO)
Foto: Printscreen

On je poručio da je to potpisano u postizbornom sporazumu iza kojeg stoje Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović.

Radulović je dodao da bi pomenuta tri lidera pokrenula njegovu interpelaciju, da je spoljna politika koju vodi drugačija u odnosu na onu koju je formulisala prethodna vlast, tj. Milo Đukanović.

-Ne mogu se složiti sa Vama da spoljna politika nije ista. Molim Vas gospodine Konjeviću da neđete jednu moju izjavu koja nije na fonu politike koja je bila pre 30. avgusta. A to su Evropska unija, NATO i dobra regionalna saradnja. Ne samo što duboko verujem da svi mi pripadamo EU, da je ova zemlja članica NATO-a, da treba tu da ostane i da moramo da budemo deo regionalne saradnje, ne zbog toga što Brisel kaže tako, nego što je nama svima potrebno pomirenje. To je zapisano i u postkoalicionom sporazumu koji su potpisala tri lidera i verujte da bi me prvi predsednik Vlade, potpredsednik Vlade, a i gospodin Bečić iskritikovali i prvi pokrenuli interpelaciju da spoljna politika koju vodimo drugačija nego što je bilo dosada. Još jednom ponavljam, Spoljna politika države Crne Gore se nije promenila 30. avgusta- poručio je Radulović u odgovoru na poslaničko pitanje Raška Konjevića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading