POLITIČKI ZEMLJOTRES U CRNOJ GORI Medojević otkrio šta se krije iza nove paklene koalicije (FOTO)
Foto: Printscreen TV Prva

On je kazao da je sasvim politički razumljivo što Demokrate, URA i DPS podržavaju ovu Vladu.

“Ona sprovodi politiku koju je DPS kreirao od raskola 1998 godine – politiku diskriminacije srpskog naroda u Crnoj Gori, neprijateljstva prema Srbiji, bezpogovornoj poslušnosti ambasadama,podrška mafiji i švercu cigareta i droge, očuvanju UDBE, nekontrolisanom zaduživanju i bahatom trošenju narodnih para”, precizirao je Medojević.

On smatra da je DF antisistemska politička grupacija i da se zalažu za raskid, kako je on kazao, sa ovom pogubnom politikom DPS-a i kreiranje politike koja polazi od interesa građana i države.

“Politike Crnogorsko-Srpskog pomirenja po principu sva prava svima, demontaže bolesnog komunističko-mafijaškog režima i radikalnog zaokreta u vođenju ekonomije zemlje. Odbacivanje neoliberalizma prelazak na ekonomiju države blagostanja”, istakao je Medojević.

“Ne treba prihvatati ucjene DPS, Demokrata i URE i treba vratiti mandat građanima i pitati njih da li žele da Crna Gora bude demokratska, suverena, pravna država sa pomirenim građanima i narodima ili kolonija globalnih radikalnih ekstremista”, zaključio je on na svom Fejsbuk profilu.

Komentari (0)

Loading