NA METI KRIVOKAPIĆA I DRŽAVNI SEKRETAR Vukićević o smeni Leposavića: Čast je biti razrešen od strane DPS!
Foto: Youtube/Printscreen

"Razrešava se Ivan Vukićević dužnosti državnog sekretara u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava zbog razrešenja ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava 42. Vlade Crne Gore", stoji u rešenju koje je potpisao Krivokapić, preneo je podgorički portal CdM.

Vukićević je, napominje se, ranije obavljao poslove savetnika u Osnovnom sudu u Podgorici.

Vukićević je inače javno davao podršku ministru Vladimiru Leposaviću, a nakon njegovog razrešenja je poručio da je "čast biti razrešen od strane Milovog DPS".

 

 

"Velika je čast i zadovoljstvo biti "razrešen" od strane DPS-a koji su građani razrešili, a naročito zbog činjenice što su poslanici ove partije ovim činom demantovali svog predsednika partije, a da ni sami nisu svesni toga" napisao je uz smajlije i dodao:

"Drugima se vraćalo, kako su i radili. Sve su o sebi juče i noćas sami najbolje rekli, a građani će to znati da cene. Sad je konačno svima jasno zašto ministar Leposavić nije hteo sam da podnese neprincipijelnu ostavku. Maske su pale. Jedno znam, a to je da će ministru Leposaviću biti mnogo lakše posle ovog čina. A svakako i meni i njegovom timu" napisao je.

Prethodno je javno opominjao premijera Zdravkla Krivokapića da smenjivanje članova Vlade mimo podrške parlamentarne većine predstavlja izrugivanje većinske volje građana od prošlogodišnjih parlamentarnih izbora.

"Upozoravam Vas da bi se uz glasove opozicije, u svakom momentu našla dovoljna većina za smenu svakog ministra ili potpredsednika u Vladi koju predvodite, čega bi morali biti svesni, pa vas ja opravdano pitam kuda ovo vodi" naveo je tada državni sekretar Vukićević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading