HRVATSKA JE SPREMNA! Ustaša pružio podršku Jadranki Barjaktarović, zajedno protiv Srbije (FOTO)
IN4S

Naime, prva „patriotska pjevačica“ uz pesme Miroslava Škora koju peva sa još jednom ustaškom ikonom Markom Perkovićem Tompsonom, uveseljavala je publiku u Nikšiću.

„Ne može im niko ništa, jači su od Srbije: Jadranka Barjaktarović Crnogorcima zapevala ‘Sude mi’. Popularna crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarović na nastupu u Nikšiću, pred mnoštvom mladih Crnogoraca otpevala je Škorin hit ‘Sude mi’! Velikosrpske ekstremiste to je razbesnelo čak i više nego kada je nedavno, atraktivna i ponosna Crnogorka, zapevala “Ne može nam nitko ništa, jači smo od Srbije…”

U svakom slučaju, palac gore za damu i pozdrav svim crnogorskim domoljubima, čuvarima nezavisnosti i borcima protiv velikosrpske agresije – Hrvati su spremni“, poručio je Bujanec sa svog Fejsbuk profila.

Podsetimo, Bujanec već neko vreme u svojim egzotičnim emisijama komentariše prilike u Crnoj Gori.

IN4S

 

 

Tako je, početkom ove godine, ugostio i prvog čoveka NVO „CPC“ Miraša Dedeića, sa kojim je, u društvu deklarisanog ustaše i generala HOS-a Anta Prkačina, saborskog zastupnika i bivšeg ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića, pretresao aktuelne društveno-političke teme, sa akcentom o postojanju velikosrpske hegemonije i agresije.

IN4S

 

 

Podsetimo, reč je o neonacisti koji je 2014. godine osuđen da je kokainom plaćao usluge prostitutki, nakon čega se nagodio s tužilaštvom priznajući da je „drogom morao kupovati ljubav“.

Komentari (5)

Loading
Mila

21.06.2021 16:14

Eto sad dotična može da ide da gradi karijeru u Hr.

Milos

21.06.2021 16:32

MRZITELJI SRBA SVIMA VAM ZELIM DA SE LECITE NA VMA U BEOGRADU KOD SRPSKIH LEKARA!!! DOCICU VAM NA SAHRANU DA VAM PLJUNEM NA SANDUK!!!! DACE BOG!!!

jana

21.06.2021 16:33

Vi nemozete svi zajedno celi balkan biti jaci od Srbije jer vi ste gnjide.

jana

21.06.2021 16:33

Vi nemozete svi zajedno celi balkan biti jaci od Srbije jer vi ste gnjide.

Zoran

21.06.2021 18:46

Svi vi sto to pijevate, sa vasom hrvatskom bracom, podjite na groblje izvinite se precima sto su po zemljom od te iste vase brace.... polako sokolovi visoko ste uzleceli.... Zaboravili ste da nemate krila...