NEISKUSAN, A ALAV NA PARE Medojević nije mogao da se zaustavi: Istorija će ga upamtiti
Foto: Printscreen

 

Krivokapić je doveo zemlju u stanje haosa, nesposoban da vodi Vladu, postao je lak plen sorošoida iz Vijesti, piše Nebojša Medojević, predsednik “Pokreta za promjene” i lider DF-a za “Borbu”.

Nije ni postao Premijer, a već je sa svojim ortakom Mickejom ušao u kriminal i tajno zadužio zemlju 750 miliona evra, za šta postoji osnovana sumnja da je uzeo korupcionašku proviziju, navodi Medojević.

– Neiskusan, neoprezan, a alav na pare, odmah je postao predmet obrade i ANB, ali i stranih službi. Okružen špijunima i kompromitovanim saradnicima, vrlo brzo je postao meta ucena i izabrao je put izdaje i pljačke.

U međuvremenu je upao u paranoju i svugđe vidi neprijatelje i počeo je da uvaljuje i svoju porodicu u kriminal, navodi se u tekstu Medojevića.

Foto: Printscreen

 

 

– Kćerka vodi Vladu, a sin radi sa cigaretama. Mickej razrađuje šeme za nove korupcionaške transakcije. Izdao je i Mitropolita Amfilohija koji ga je, iz buđavog kabineta, doveo na čelo liste ZBCG. Izdao je Crkvu koja je sve svoje kapacitete uložila da ga podrži.

– Izdao je narod koji mu je vjerovao da će demontirati režim Đukanovića, pohapsiti lopove iz DPS i oduzeti opljačkanu imovinu.

– Postao je krpa vlasnicima Vijesti. Istorija će ga upamtiti kao lažova i izdajnika. Spasi svoju porodicu, Crkvu, narod i državu i podnesi ostavku, odmah – zaključio je Medojević.

 

Komentari (0)

Loading