U CRNOJ GORI BUJA USTAŠTVO NAKON SRAMNE BEČIĆEVE I KRIVOKAPIĆEVE REZOLUCIJE: Jadranka u Nikšiću pevala Tompsonove pesme!
Printscreen

 

Već poznata po svojim antisrpskim ispadima, Miraševu družinu je zabavljala Jadranka Barjaktarević koja je zapevala stihove pesme „Sude mi“, koju su inače originalno izveli Miroslav Škoro i ustaška ikona Marko Perković Tompson u čast hrvatskom generalu Anti Gotovini.

Ovo nije prvi put da se ova pevačica zamera Srbiji, u kojoj je započela i gradila karijeru. Ona je prošle godine izazvala lavinu negativnih komentara nakon što je na jednoj proslavi otpevala „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“. Iako se posle toga pravdala da nju politika ne zanima, i da je reč bila o atmosferi koja ju je ponela, svojim ispadima potvrđuje da nije bilo nikakve slučajnosti.

EPA Boris Pejovic

 

Pre nekoliko meseci ponovo se našla u centru pažnje kada je izašla njena pesma „Crna Gora je moj dom“, objavljena nekoliko dana pre izbora u Nikšiću sa sve visokobudžetnim spotom i kampanjom na društvenim mrežama. Predizborna tišina na ovaj način, makar zvanično, nije narušena, ali da nije u pitanju slučajnost, te da je sve urađeno zarad kampanje dodatno svedoči i činjenica da se u pesmi, koja u naslovu nosi ime cele države, u tekstu spominje samo jedan grad - Nikšić.

Vladimir Pavićević, crnogorski političar i direktor Društva za istraživanje politike, komentarišući trenutna dešavanja u CG, istakao je da je Đukanovićev DPS danas jedna kleronacionalistička organizacija u crnogorskoj politici.

 - To je struktura čiji delovi otvoreno koketiraju sa elementima kriptofašističkih uverenja. I to je, bez dileme, jedan od razloga zašto je ta partija razvlašćena na prošlogodišnjim izborima. Oni su nakon izbora prošle godine ušli u film sigurnih izbornih gubitnika, što pokazuje njihov poraz na izborima u Nikšiću i debakl koji su doživeli na izborima u Herceg Novom. Očigledan je njihov pad podrške u biračkom telu, a insistiranje na radikalnim i ekstremnim pozicijama u crnogorskoj politici, taj pad može samo učini još vidljivijim - kazao je Pavićević.

Komentarišući premijera Zdravka Krivokapića, on je istakao da je reč o čoveku koji je izneverio građane Crne Gore koji su na izborima razvlastili Milov DPS.

- On je prošle sedmice upravo DPS postavio kao svog novog političkog saveznika. Otud ogromni broj građana Crne Gore izlaz iz krize vlade vidi u razrešenju Krivokapića sa mesta predsednika vlade i izboru novog premijera ili u raspisivanju prevremenih parlamentarnih izbora - zaključio je Pavićević.

Printscreen

 

 

Knežević: Da nije slab Krivokapić, ne bi nam se desilo povampirenje fašizma!

Kako je rekao Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta, da nije slab Krivokapić i njegova vlada, ne bi nam se dešavalo povampirenje fašizma i antisrpski narativi kao u vreme kulminacije Đukanovićeve vladavine.

- Nažalost, danas srpski narod u CG najviše mrze oni koji se smatraju pravoslavnim Crnogorcima i u patološkom zanosu namerno forsiraju ustaštvo kroz Tompsonove pesme kako bi povredili Srbe - kazao je on za Alo!.

Komentari (8)

Loading
Gogo

20.06.2021 18:12

Ajmo mi ljepo..Sve crnogorce...izbacit iz srbije..Pa neka piju slanu vodu i jedu kamen. Dok god se ne udave......Pa neka budu svi zajedno..U crnoj gori.

Drago

20.06.2021 18:14

Sve crno gorci napolje iz srbije...neka idu Pa da budu SA albancima.

Vss

20.06.2021 18:19

Lepo sam reko sve Crnogorce strpati u stočni vagon i proterati

Boem

20.06.2021 19:22

Očekivano,a naš mlitavi odgovor iz Srbije nije ni čudo,dok ne pokažemo zube nema ništa. Razumem da sve rade da bude još gore,al od ovog nema ili da čekamo novi Jasenovac u Crnoj Gori...

Neko Iz Mase

20.06.2021 20:25

Ma daj vise, zabranite toj kobiletini da ikada udje u Srbiju. To sto ova magarica bez grama mozga radi, stvarno nije normalno! Hajde sada "napacena estrada". Jel ima osude ili ponovo juris na more na tezge.

GRUJO

20.06.2021 21:22

Dace Bog da im se na unucad ovo vrati sto rade Srbima!!! Ovako ce skakati ispred VMA U BEOGRADU kad im djecu budu lecili Srpski lekari!!!