MANDIĆ RASKRINKAO KRIVOKAPIĆEVE LAŽI On iz “majbaha” sarađuje sa DPS-om, prevario je i narod i Crkvu!
Printscreen

“Dakle, nije istina da DF ruši bilo koga sa DPS-om, već je on sa Milom Đukanovićem proglasio srpski narod za genocidni, Srbiju za neprijatelja, a sa njima smenio i jednog od svojih ministara.

On je još one večeri kad je odbio da potpiše Temeljni ugovor sa SPC izgubio podršku parlamentarne većine koja ga je izabrala na čelo Vlade, ali teško je ko procenjivao da će se dodatno izbrukati i zajedno sa DPS-om izglasavati rezolucije po kojima su Srbi najveći neprijatelji.

Krivokapić je čovek koji je izdao sopstvenu listu, najbliže saradnike, Srpsku pravoslavnu crkvu i, pre svega, narod što je glasao protiv DPS-a i sa kojim smo svi zajedno napravili čvrst dogovor.

On piše pisma narodu kao da ga je direktno birao taj narod, a ne izabrani narodni predstavnici koji su pojedinačno garanti tog postignutog dogovora. Dakle, njega nije imenovao narod, nego sam mu na početku svega, na molbu Crkve, ja ustupio svoje mesto na čelu liste “Za budućnost Crne Gore”, a moj kolega Milan Knežević ga predložio za mandatara, a potom 27 poslanika naše koalicije glasalo za predsednika Vlade!

Izgleda da su onaj Mercedes “Majbah”, koji je trebao biti prodat, vladin avion, telohranitelji za njega i porodicu, udobna fotelja, susreti sa važnim ljudima koje je gledao samo na televiziji dok je bio najbliži saradnik nekadašnje rektorke, prirasli k srcu, kao i druge povlastice koje nosi funkcija premijera, pa je “slep” na reakcije onih koji su ga izabrali da ga ne žele više tu.

Koliko god da to izgleda primamljivo i lepo, nije prirodno ovako otvoreno se brukati pod stare dane, praveći tajne dogovore sa DPS-om, a koje sada želi da pripiše drugima”, poručio je Mandić.

Komentari (1)

Loading
Ruzica

19.06.2021 00:36

Posteni narode Crne Gore dizi se na noge. Krivokapic brani fotelju krvlju, manje jedan izdajnik. Osvetlajte vas obraz i obraz vasih predaka.