NE DAM FOTELJU MAKAR SE UBIO Zdravko Krivokapić podmuklo otvorio karte - Posle Rezolucije o Srebrenici Srbima zapretio krvoprolićem (FOTO)
Foto: Printscreen

Samo dan posle toga što je uz Milovu pomoć smenio ministra pravde Vladimira Leposavića i izglasao Rezoluciju o Srebrenici, Zdravko Krivokapić je podlo i licemerno optužio DF da su zapravo oni ti koji su napravili većinu sa DPS-om i izjavio da ne da fotelju po cenu života!

- Dužan sam da građanima Crne Gore saopštim punu istinu o onome što se dogadjalo i događa iza kulisa napada Demokratskog fronta na Vladu Crne Gore: DF zajedno sa DPS i njenim bivšim koalicionim partnerima najdirektnije dogovara obaranje Vlade i Skupštine Crne Gore, a sve u cilju raspisivanja novih parlamentarnih izbora. Poštovani građani, morate otvoreno biti upoznati sa igrom koja se medijski plasira i koja će se tek medijski aktuelizovati u narednim danima, ali budite sigurni da su svi iz Vlade i Parlamentarne većine koje DF danas optužuje za izdaju spremni da vašu i našu pobedu na avgustovskim izborima odbrane po cenu svojih života. Demokratski front je bojkotom Skupštine sada i javno postao deo Parlamentarne većine sa Demoktarskom partijom socijalista - napisao je Zdravko Krivokapić na Tviteru.

 

 

Usledili su brojni komentari građana koje je Zdarvko Krivokapić izdao i prodao. U komentarima Krivokapiću poručuju da je izdajnik, da je izdao blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija i da u Srebrenici nije bilo genocida.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Nedja

18.06.2021 17:06

Dan pošto je napravio novu parlamentarnu većinu sa DPS-om Mila Đukanovića, Zdravko Krivokapić krenuo je u napad na Srbe

Kole

18.06.2021 17:29

Kukavicje jaje ,zabraniti mu ulazak u Srbiju! I kompletnoj porodici

Radovan

23.06.2021 10:48

O čemu nam to pričaš Zdravko. Nije narod ono što ti misliš. Prozreo je tvoju igru. Nedostojan si funkcije koju obavljaju i na nesreću upleo tvoju porodicu u sramotu po kojoj plivaš sada. Neka ti je dragi Bog u pomoći.

Jastreb

01.09.2021 19:21

Pa nisi ti kriv štio su srbi u crnoj gori glupi i što su od toliko pametnih ljudi postavili baš tebe budalu. Sad nek kusaju čorbu koju su sami kuvali.