NEKADAŠNJI SABORCI KRIVOKAPIĆA, PORUČUJU MU: Zbogom Zdravko, ova izdaja se ne prašta
Printscreen

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić je uz podršku partije Mila Đukanovića smenio ministra Pravde Vlada Leposavića, samo zbog toga što je rekao ono što svaki Srbin misli - da se u Srebrenici nije desio genocid, napisao je Vladislav Dajković politički analitičar i kritičar režima Mila Đukanovića.

- Ja nisam član Parlamenta, niti Vlade. Nisam čak ni zaposlen u institucijama Crne Gore. Ali jesam neko ko je celog sebe dao u borbi za slobodu, ne tražeći apsolutno ništa zauzvrat. Baš zbog toga smatram da imam pravo da kažem ovo što ću reći - napisao je Dajković na svom Fejsbuk nalogu.

Ćutimo na konstantna ponižavanja srpskog naroda: priznanje Kosova, zaduživanja bez pokrića, proterivanje ambasadora Srbije, ljubljenja NATO zastave, nepotpisivanje sporazuma sa crkvom - i tako u nedogled, napisao je Vladislav Dajković.

Ipak, ovo je kap koja je prelila čašu. Nismo mi krvarili svih ovih decenija da bi Zdravko - koga smo na našim leđima uneli u Vladu - danas glasao sa Milom smenu jednog čoveka samo zato što je ponosan Srbin.

Najzad, kao neko ko je aktivno učestvovao u kampanji koalicije "Za budućnost Crne Gore" i kao neko ko je na skroman način pomogao Zdravku Krivokapiću da postane premijer, čiste savesti i mirna srca mogu reći:

Zbogom, Zdravko i znaj jedno: Okrenuo si leđa i nama, ali i našem blaženopočivšem Mitropolitu Amfilohiju i našoj crkvi.

To se ne prašta - poručio je Dajković.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

21.06.2021 23:28

Crnogorski narod je posten i odvazan. Ocistice oni zemlju od sljama po svaku cenu. Samo im ne treba dozvoliti da pobegnu iz zemlje jer to obicno urade svi izdajnici.