UDAR NA SRBE Ono što ni Velika Britanija nije uspela, uradili Krivokapić, Bečić i DPS
EPA

Nova vlast, izuzev Demokratskog fronta, usvojila je u Skupštini u Podgorici Rezoluciju o Srebrenici, čime je nastavila utabanom antisrpskom stazom koju je decenijama trasirao DPS.

Tako je na mala vrata, na dokumentu kojim se ponovo utiskuje žig celom srpskom narodu, okupljena nova stara koalicija - DPS, Demokrate, URA, Bošnjačka stranka, SDP i SD, kojoj je najviše kumovao Krivokapić, kršeći pritom i zavet dat mitroplitu Amfilohiju i još jednom izneverivši nade srpskog naroda u Crnoj Gori čijim glasovima se i domogao fotelje.

Tako se večeras u Podgorici praktično stvorio blok protiv Beograda i interesa srpskog naroda, koji se uklopio u ofanzivu političkih pritisaka na našu zemlju i vlast, koja je kulminirala posle presude Ratku Mladiću i uoči nastavka pregovora o budućem statusu Kosova. Zato je Srebrenicka karta izvučena ponovo iz starog propagandnog špila koji je na talonu još od devedesetih, a koju je pre neki dan potegao i aktuelni predsednik Milo Đukanović primajući u posetu "Majke Srebrenice".

Komentari (0)

Loading