KRIVOKAPIĆ TVRDI: Pokušaj rušenja prve demoratske vlade bez DPS
EPA

 

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić ponovo se danas obratio javnosti saopštenjem u kojem kaže da je opet okrivljen za neposlušnost onima koji smatraju da treba da upravljaju njegovom glavom i njegovim odlukama samo zato što je predsednik vlade koji ne prihvata ucene.


Nakon sinoćnjih oštrih reči izgovorenih u parlamentu, kada je poslanike optužio da su "politički lidemeri, lažovi i nemoralni", Krivokapić je uoči današnjeg glasanja u parlamentu o nizu zakonskih akata, poverenju ministri Leposaviću na njegov zahtev i rezoluciji o Srebrenici o zabrani navodnog negiranja genocida u Srebrenici, ustvrdio da sve što se dešava poslednjih dana samo je "finale onoga što se, otkako je formirana vlada, pripremalo i sistematično gradilo".

A to je, kako tvrdi, pokušaj urušavanja i diskreditacije prve demokratske vlade u istoriji Crne Gore, vlade bez Demokratske partije socijalista (DPS).

"Nije to slučajnost, već uigran i dobro pripreman scenario. Uprkos svemu - uspećemo", poručio je Krivokapić u više emitovnoj nego državničkoj poruci javnosti.

U tom cilju će, kako je i planirao, u najskorijem roku, pokrenuti dijalog sa svim predstavnicima parlamentarne većine, a građane je pozvao da veruju u zajedničku veličanstvenu izbornu pobedu izvojevanu 30. avgusta prošle godine.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading