PAKT DVA BIVŠA SRBINA Milov DPS dolazi da pomogne Krivokapiću da smeni ministra Leposavića, pomaže im i Dritan Abazović!
Printscreen

U DPS-u su dugo “vagali” da li će prisustvovati glasanju o Leposavićevoj smeni i na kraju su odlučili da će dati svoj doprinos u njegovom razrešenju.

Kako saznaje Borba, na sutrašnjem zasedanju najverovatnije će doći u kompletnom sastavu, što potvrđuje samo koliko daju na značaju  ovom premijerovom predlogu.

Takjo da je sve izvjesnije da će Krivokapićev zahtjev za smjenu Leposavićeva biti izglasan glasovima opozicije, predvođene DPS-om, i koalicije “Crno na bijelo”.

Time “pada u vodu” današnja premijerovo zapaženje da je Leposavić u koordinaciji sa DPS-om dao odgovor na poslaničko pitanje o Srebrenici.

Još jednom je potvrđeno da paktove sa DPS-om sklapa isključivo premijer Krivokapić koji će sigurno znati da cijeni i ovaj DPS-ov gest, kao što je to uradio nebrojeno puta tokom prethodnih mjeseci.

Simptomatično je to da se oko svakog bitnijeg pitanja u Crnoj Gori na kraju poklope interesi premijera i predsjednika Crne Gore, mimo većinski iskazane narodne volje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading