SPREMA SE VELIKA PREVARA Zdravko i Milo sprečavaju popis u Crnoj Gori, smeta im veliki broj Srba!
Printscreen

Poslednji stav Monstata, da je ,,popis ove godine nemoguće organizovati'', otkriva da se priprema velika prevara građana uz dogovor aktuelne vlade Zdravka Krivokapića i bivšeg režima DPS-a.

Ovo tvrdi poslanik DF i predsednik Odbora za ljudska prava u Skupštini Crne Gore, Jovan Vučurović.

- Namera ove združene akcije i pokušaja da se spreči tradicionalni popis, koji je predviđen da se održi ove godine, je da se sakriju i da se ne utvrde činjenice koje su pogubne i za jedne i za druge - da je pobedu na izborima 30. avgusta odneo srpski narod, srpska jezička zajednica i pripadnici SPC. Ni aktuelna vlada, ni bivši režim ne žele da se ta činjenica konstatuje na popisu, i zato ga izbegavaju i pričaju da ga je nemoguće organizovati, jasan je Vučurović, koji ističe da saradnju Krivokapića i Đukanovića po ovom pitanju najbolje ilustruje podatak da je direktorica Monstata ista ona osoba iz DPS protiv koje je Nova srpska demokratija, još 2011. godine, podnosila krivičnu prijavu zbog falsifikovanja popisa na štetu srpskog naroda. 

- Dakle, Krivokapić punih 200 dana nije hteo, nije želeo ili nije smeo da smeni partijskog vojnika DPS-a, nego mu je poslužio da sada ima izgovor kako se popis navodno ne može održati. Popis stanovištva smo obećali građanima, i ako neće da ga organizuje vlada Zdravka Krivokapića, koja je i na drugim pitanjima, poput izbegavanja potpisivanja Temeljnog ugovora sa SPC, izgubila podršku DF, verujemo da će se konstituisati nova vlada koja će omogućiti da se ta ustavna i zakonska obaveza realizuje, i time sprečiti ovaj pokušaj prevare građana od strane aktuelne vlade i bivšeg režima, smatra Vučurović.

Komentari (1)

Loading
Zoran B.

15.06.2021 19:11

Hej djetici izdajnici.Ko vam je izgradio porusene kuce nakon zemljotresa?Istorija ne zaboravlja.Sve ce doci na naplatu jednog dana.