Knežević otkrio ko stoji iza miniranja ugovora sa SPC, Krivokapić mu se odmah poklonio!
Foto: Printscreen

Knežević je u diskusiji rekao da je Ivanović zvao Krivokapića kada je premijer bio u Beogradskoj patrijaršiji samo sa ciljem potpisivanja prethodno dogovorenog i usaglašenog Ugvora.

Knežević je rekao da "nema razlika između prve i druge familije osim po ambicijama i po lopovluku”.

U raspravi o predlogu za izbor članova Javnog servisa RTCG, Knežević je rekao da su se u poslednjih 30 godina, kako je naveo, "blagodeti vlade Mila Ðukanovića i DPS "iskristalisale dve familije".

Printscreen

 

“Prva familija Mila Ðukanoviča i druga Koncerna Vijesti Miška Peroviča i Željka Ivanovićas koja od 30. avgusta ekstremno pokušava da preuzme pozicije prve familije i određuje procese u vladi Zdravka Krivokapića", rekao je Knežević i dodao:

"I kad čujete protagoniste prve familije kako lamentriaju nad sudbinom Crne Gore oni samo lamentiraju nad novcem i potrebom da kroz rekete ostvaruju profite".

Knežević je rekao i da Vijesti imaju više kadrova u vladi nego što ih ima DF koji je osvojio 133.275 glasova sa koalicionim partnerima.

“Druga familija želi da preuzme RTCG, mi im to nećemo dozvoliti. Rastao im je prihod, oni sad žele da prodaju Vijesti, a da preuzmu RTCG", rekao je Knežević.

Prethodno je njegov partijski kolega Slaven Radunović poručio da DF neće dozvoliti da koncern Vijesti prenese uticaj na Javni servis.

Komentari (0)

Loading