ĐURIŠIĆ UBIJEN ZBOG KRVNE OSVETE? Jednog sina hteli da dignu u vazduh, drugi izrešetao Albanca
EPA

Momčilo Đurišić (69), poznatiji kao Baro, ubijen je danas u Ulcinju. Njegovo telo pronađeno je u kafani Automoto Društva, a motiv ovog užasnog zločina je krvna osveta, nezvanično se saznaje.

Naime, Momčila je pre dve godine pokušao da ubije Dalibor Topljanović koji je uhapšen mesec dana nakon što je navodno pucao u Đurišića.

Crnogorska policija je tada sumnjala da je pokušaj ubistva povezan sa podmetanjem eksploziva ispod automobila Marka Đurišća, sina ubijenog Momčila.

Savo Đurišić, drugi sin nastradalog Momčila, dospeo je u javnost 2017. godine kada je završio u zatvoru zbog ubistva Albanca Beće Likaja.

Naime, Savo je u Likaja ispalio više hitaca u predelu grudi zbog navodne ljubomore, jer je Albanca zatekao u stanu svoje tadašnje devojke Mirnese Divljanović.

On je priznao delo koje mu se stavlja na teret, ali je i istakao da se kaje zbog svega što se desilo tog kobnog dana.

Ipak, meštani Ulcinja smatraju da je otac Marka i Sava Đurišića ubijen upravo zbog zločina koji je Savo počinio pre pet godina.

– Albanci su takvi, oni se svete. Ljudi misle da su to samo priče, ali to se dešava i dan danas. Neće oni ubiti počinitelja, osvetiće se na mnogo gori način. Ubiće njegovog sina, brata ili oca. Ne odmah, ali kroz nekoliko godina hoće sigurno. Verujem da je to i sad bio slučaj – kazao je izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading