DEMOKRATE UDARILE NA ĐUKANOVIĆA On je kukavica i ništacrnogorac, svo Milovo crnogorstvo stalo je u njegov džep
IN4S

Iz Demokratske Crne Gore ocenjuju da se, u nedostatku političke argumentacije u Skupštini Crne Gore koju politički neprincipijelno bojkotuju i zbog čega dobijaju otvorene kritike od evropskih partnera naše države, a još uvek čekajući suočavanje sa pravdom zbog gigantskih nedela koja su počinili prema građanima ove zemlje, propadajući DPS bestidno oglašava još jednim saopštenjem preko jedne od svojih organizacija sa najnižeg nivoa njihove ekstremističko-šovinističke i primitivne politike, koju u svom saopštenju potvrđuje i Časlav Vešović.

„Kukavičluk odlazećeg cirkusa znanog kao DPS svima je poznat, a upravo se najbolje ogleda u permanentnim, iako krajnje nemaštovitim, pokušajima da drugima podmetnu dela svoje prošlosti i svoje prljave namere.

Ova partija, a u stvari dokazana ekstremističko-šovinistička organizacija lišena sposobnosti vođena politike i minimalnog nivoa inteligencije danas pokušava napasti predsjednika Skupštine Crne Gore, Aleksu Bečića, i imputirati mu sopstvene nedostojnosti kroz degutantne iskrivljene interpretacije.

Razumemo pokušaj, ali nam je i dalje nejasna potreba da se svaki put u slučaju Demokrata razbiju o istinu. Ako je to njihov način da nauče kako se vodi politika, kako izgleda principijelnost, kako izgleda političko i ljudsko dostojanstvo onda u redu, iako sumnjamo u to jer prosto ne verujemo u kapacitete onih koji su decenijama servis mafije.

Mnogo pre će biti da je cela ova komedija samošamaranja DPS-a u stvari tragikomična posledica nesnalaženja bez instrumenata sile i pritisaka na građanina, a nakon nekoliko vezanih izbornih poniženja koja smo im priredili.

Kad već govorimo o Crnogorstvu, za razliku od Alekse Bečića kod Mila Đukanovića je svo crnogorstvo stalo u njegov džep. Tako da se on, za razliku od svih nas, koji se ponosimo svojom crnogorskom istorijom, nasleđem i nacijom, kolokvijano može nazvati ništacrnogorac, jer upravo ništacrnogorac može organizovati ovakve kukavičke hajke skrivajući se iza organizacija koje on osniva, koje on organizuje i koje on finasira, a onda na drugom kraju aktivira Časlava Vešovića, kako bi navodno napravio razliku između PKS i DPS.

Gde je bilo tvoje Crnogorstvo Đukanoviću kad si, kako si sam kazao, kriomice od Slobodana Miloševića i Momira Bulatovića pomagao vojsku Republike Srpske? Nigde gospodine Đukanoviću, zato jesi bio i ostao ništacrnogorac, za razliku od dičnih Crnogorki i Crnogoraca, kojima se ova zemlja uvek ponosila.

Gde si bio Đukanoviću kad si ljubio stope Karadžiću i Mladiću i izvršavao njihove naloge, tako što su te sveli na predsednika koji je umesto da upravlja zemljom, punio gorivom njihove tenkove. Nigde, zato sto si ništacrnogorac, jer pravim Crnogorcima niko i nikada nije upravljao. Oni su vazda bili i ostali svoji na svome.

Po običaju ne očekujući odgovor, posebno ne iskren i pošten, pitali bismo strahom od pravde deformisani DPS gde je bila njihova ljubav prema Crnoj Gori dok su ovu zemlju brutalno pljačkali, degradirali, unižavali, svađali, esktremizovali i iskorišćavali? Dok su joj krali i uništavali generacijsko nasleđe, a građanina joj dehumanizovali i savijali do zemlje?

Možemo vam objasniti i šta znači bevanda. Ona je neosporno otelotvorena kroz lik i delo Mila Đukanovića. Bevanda je kad je neko prvo srpski nacionalista, koji mrzi šahovnicu, pa šalje bosanske izbeglice direktno u smrt, a onda naprasno postaje najveći mrzitelj Srba i veliki brižnik za žrtve Srebrenice.

Inače, kada pominjete srpske pesme, pretpostavljamo da mislite na svadbu kćerke vašeg drugog šefa, Duška Markovića, jednog od ,,dva najbolja Dražina momka“? Na svadbi na kojoj je DPS domaćin, na kojoj DPS uređuje muzički repertoar.

Kukavica uvek pokušava položiti kukavičije jaje, samo što vaša više nikad i nikom neće proći. To smo vam obećali, a vi znate kako mi držimo reč.“, zaključio je Nikola Kažić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading