FOLIRANJU KRIVOKAPIĆA NEMA KRAJA! Knežević isprozivao premijera Crne Gore: Svi znaju koliko voli teorije zavere!
Foto: Printscreen

"Svakom je jasno da se izbor vladike Joanikija za novog mitropolita crnogorsko-primorskog nije dovodio u pitanje. Ali postavlja se drugo pitanje koje glasi zašto premijer Krivokapić izbegava potpisivanje Temeljnog ugovora između države Crne Gore i SPC? Nas u Crnoj Gori to zabrinjava jer u tome vidimo da se ohrabruje crkveni separatizam. Eto, sada imamo ozbiljnu krizu koju je produkovao Krivokapić", izjavio je Knežević za TV Pink.

On je ocenio da je Krivokapićeva izjava uoči odlaska u Beograd da neko priprema aferu da bi ga proglasio izdajnikom i vinovnikom državnog udara, mogla da se očekuje.

FOLIRANJU KRIVOKAPIĆA NEMA KRAJA! Knežević isprozivao premijera Crne Gore: Svi znaju koliko voli teorije zavere!

Printscreen

 


"Oni koji ga bolje poznaju znaju da on funkcioniše u teorijama zavera, ali jedini koji je napravio aferu je on sam. On je u roku od 2 sata odustao od puta u Beograd, pa je onda odlučio da ipak ide, a kada je došao na razgovore u Patrijaršiju SPC u Beogradu odlučio je ipak da ne potpiše Temeljni ugovor", rekao je Knežević.

"Aferu je sam produkovao i izdao sve ono za šta smo se zalagali u Crnoj Gori. On, po svemu sudeći, očigledno ne želi da potpise Temeljni ugovor sa SPC", zaključio je član predsedništva Demokratskog fronta Milan Knežević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading