Krivokapić je strani agent koji radi protiv SPC i pravoslavlja!
Printscreen

Predsednik Pokreta za promene, jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini Nebojša Medojević poručio je da je premijer Zdravko Krivokapić pokazao da je strani agent koji radi protiv jedinstva SPC i pravoslavlja.

Naime, Medojević se osvrnuo na izjavu vladike Joanikija gde je on istakao da je mešanje premijera Krivokapića u izbor mitropolita i odbijanje da potpiše temeljni ugovor politički manevar.

On je upitao tkzv. "botove sendvičare" za koje smatra da su radili pod upravom Krivokapića da li ih je makar malo stid i sramota šta su pričali i kako su vređali njega i njegovu porodicu izričući, kako on kaže, najgnusnije laži.

- Jeste li potrošili judine srebrenike koje ste dobijali od Krivokapića i njegovih agenata da pljujete i pišete laži o meni - precizirao je Medojević.

On je upitao te iste "botove" šta je ovo što se sada dešava i ko je sada izdao crkvu i blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija.

- Da li vas je strah od Boga što ste podrškom ovom trećerazrednom stranom agentu i njegovoj grupi direktno radili protiv jedinstva SPC i pravoslavlja - zaključio je Medojević na svom Facebook profilu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading