ŠVERCENEGRO Medojević objavio šok vesti - kavački klan dobio moćnog saveznika
Foto: Printscreen

“Pokret za promjene neće podržati Vladu koja podržava šverc cigareta. Prema mojim informacijama u poslednjih 15 dana iz Luke Bar izašlo je 80-100 šlepera cigareta”, rekao je Medojević na pres konferenciji u Skupštini.

Kazao je da osnovano sumnja da je u taj posao ušla garnitura bliska premijeru Zdravku Krivokapiću.

Medojević je kazao da PzP podržava najave tužilaštva da će se obračunati sa cigaretama, ali da se tu radi o “mojkovačkom klanu”, a da (Milivoje) Katnić ne radi ništa da procesuira “klan iz Granda”, koji je, kako kaže, nakon šverca cigareta nastavio i šverc kokaina, a povezao se i sa kavačkim klanom.

Medojević je na konferenciji za medije nabrojao i koja se sve ubistva dovode u vezu sa švercom cigareta, ističući da su postojale informacije da je i urednik Dana, Duško Jovanović, ubijen zbog pisanja o švercu cigareta.

“Mnogi ljudi su izgubili glave pričajući o duvanskoj mafiji. Ako mi sad posle 30. avgusta treba da strepimo da li smijemo pomenuti neke tajkune bliske vladajućoj većini, onda nećemo biti dio takve većine”, kazao je on.

Medojević tvrdi da službe imaju sve podatke i da neko mora da odgovara ako se dokaže tačnim da je u poslednjih dana iz Luke Bar izašlo 90 šlepera cigareta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading