Spremite se za nezaboravno leto u Tivtu!
DejanBriza/Alo!

Turistička organizacija Tivta, Porto Montenegro i Luštica bej predstavili su bogat kulturni i zabavni sadržaj tokom letnje sezone 2022. godine.

Program je prilagođen različitim potrebama pojedinaca i porodica da bi se svim gostima koji se odluče da letuju u Crnoj Gori omogućilo nešto više od mora i odmora u 2022. godini.

DejanBriza/Alo!

 

- Nakon dana provedenog na plažama, gosti će moći da uživaju u brojnim predstavama u okviru mediteranskog festivala Teatra purgatorije, kao i u brojnim koncertima poznatih izvođača. Prvi od njih će biti koncert Marka Luisa, koji je planiran za 20. jun. Osim toga, u Tivtu će ove sezone u Porto Montenegru nastupati Jelena Rozga i Dino Merlin, a tu su i ribarske fešte gde će svi gosti moći da isprobaju lokalne specijalitete i da degustiraju ribu i vino - rekla je direktorka Turističke organizacije Tivta Danica Banjević.

DejanBriza/Alo!

 

Predsednik opštine Tivat imao je poruku za sve građane Srbije.

- Mislim da je vreme da se Tivat ponovo otvori za srpsko tržište koje nam se uvek rado vraća i uvek su rado viđeni gosti. Spremili smo bogato kulturno leto sportskih dešavanja, mediteranskog festivala pozorišta, plesnog teatra, kao i muzike. Tivat je grad porodičnog odmora i zbog toga smo se potrudili da program bude raznovrstan i da svako može da se odluči za nešto - rekao je predsednik opštine Tivat Željko Komnenović.

Komentari (2)

Loading
Мрав

15.06.2022 19:06

НИ ЏАБЕ ДА МИ ДАЈУ, НЕ У ЦГ!!!