ZNAŠ DA SVE ZNAM! Svetozar Marović prvi put krajnje otvoreno o Milu Đukanoviću
Alo

„Imaš li stida, čoveče?! Srami se pred sobom, kada nećeš pred onima koji ti i danas naivno veruju! Imaš ti, kažeš, razumevanja za američke sankcije protiv mene, koga si nekad prijateljem zvao. Jesu li to oni Amerikanci koji si plaćao preko lobističkih grupa uz pomoć svojih kumova ili oni preko Soroša“, navodi se na početku pisma.

„Zovimo američke istražitelje, pošto im ti vjeruješ, da ispitaju i utvrde šta ima tvoj brat, a šta moj, osim više godina zatvora gde si ga ti poslao... Da utvrde što imaju tvoja sestra i njen sin, a šta moje sestre, da posebno pokažu što to ima moj sin, a šta tvoj koji javno prijavljuje godišnji prihod od četiri miliona“, nastavio je Marović.

„Znaš da sve znam! Da li sam ja ili ti sa Momirom došao u sukob zbog granica i prometa zabranjene robe? Da li sam ja ostao uz tebe kada su svi bili za to da te linčuju u našoj partiji, a ti nisi ni znao da će me uhapsiti? Nisi ni znao da su mi svu porodicu uhapsili kao u vreme Golog otoka, nisi znao da sam pristao da budem kriv po zakonu koji nije važio i koji je stupio na snagu tek neku godinu kasnije u odnosu na moja navodna dela... Nisi znao ni da su vršili pritisak na svedoke da moraju biti protiv mene. Ja imam snimljeno svedočenje njihovog straha. Nisi znao ni nikoga iz Tužilaštva, niti SDT i nisi se nikada sreo s njima, iako si mi pričao to jutro pred hapšenje da si mu lično rekao da treba da se sporimo pred sudom, ako već mora, sa slobode, a ne iz samice“, piše Marović.

„Da li imaš obraza, čoveče i da li ti ništa u životu nije sveto, ni ljudski život, ni prijateljstva, niti istina?! I nisam ja nedostupan pravdi, nego se lečim od nepravde, od montiranih procesa, od sudova tvoje Vesne i prijatelja koji su ti je doveli!”, navodi se pismu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading