Novinaru TV PRVA psovali mrtvu majku - Gvozden Nikolić: Ostao sam sam u borbi sa zlim silama
Slika ekrana

 

U Mojkovcu, Petnjici i u Cetinju održavaju se lokalni izbori, na kojima, prema podacima opštinskih izbornih komisija, pravo glasa ima više od 26.800 građana. Sva biračka mesta u tri opštine, kako prenosi TVCG, otvorena su u sedam sati, a zatvorena su u 20 časova.

Gvozden Nikolić, novinar, oglasio se povodom aktuelnog političkog događaja.

On navodi da je razočaran što Vukadinci podržavaju politiku Mila Đukanovića, Demokratsku partiju socijalista.


"Danas su lokalni izbori u Mojkovcu. . Upravo su me zvali ljudi iz tog kraja. Žalosno je da Vukadinci podržavaju DPS Mila Đukanovića. A Metalac, a FAD a Proleter... bravo. Pozdrav za radnike Proletera, pitam kolika vam je plata, da li je moguće da se finansira Milo, da li je moguće da sin vlasnika Metalca juče u Preljini protestvuje i učestvuje u blokadi. Podsećam ja sam lopov izdajnik i meni su ti psovali sve redom. Ali majku im necu zaboraviti...ne mogu", napisao je Nikolić, a onda dodao da je ostao sam u borbi sa zlim silama.

"Ostao sam sam u borbi sa zlim silama, protiv satanizacije sa Dnevne doze, i protiv medijskog nasilja koje dolazi od Stojana Markovića i Ozon presa. Hvala stotinama ljudi koji su me danas nazvali i dali podršku koja je stizala sa svih strana. Nastavljam borbu protiv pameti gomile. Čuli ste njihove argumente, laži optužbe i uvrede. Sve na stranu, alii majku im neću oprostiti! Boriću se sam peške i Gandijevski. Boriću se za istinu, svoj obraz i čast svoje porodice. Ne priznajem njihovo nasilje nad Čačanima i drugim ljudima koje provlače kroz blato i šikaniraju na svakom koraku samo što neće sa njima. Boriću se kao sto sam se do sada borio za svakog časnog čoveka i nikoga nikad nisam ostavio na cedilu, ničiju muku zaobišao.. Sad je red da to uradim za sebe. Dosta je bilo!

 

 

- Pavle, Stojane upamtite, majku vam neću oprostiti. Ta starica koja je 20 godina u grobu bila je više gladna nego sita da bi nahranila svoju i tuđu decu. Ona je to zaslužila od mene.
Pozivam sve časne ljude da ustanu i kazu "ne nasilju", koje sprovodi Pavle Jelesijević sa društvenih mreža i Stojan Marković sa Ozona . Oni ne mogu da sude, oni ne mogu da razapinju, i crtaju mete Čačanima. Uvek je dobro pobedilo zlo. Vidimo se narode!", napisao je novinar na svom Fejsbuk nalogu.



 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading