CETINJSKA BOLNICA PRAZNI KREVETE Mogući neredi u nedelju
Printskrin

U cetinjskoj bolnici "Danilo I" doneta je odluka da se svi prijemi pacijenata zakazani za 5. septembar, a koji nisu hitni, odlože, rekao je za RTV Cetinje v.d. direktora dr Vladimir Pavićević.

Odluka je doneta na sastanku sa predstavnikom OB Cetinje, a zbog povećanog bezbednosnog rizika usled planiranog ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju, rekao je Pavićević.

-Odluka o odlaganju je doneta na osnovu informacija o povećanom bezbednosnom riziku na dan 05. 09. 2021. koje su dobijene od službenika Uprave policije Aleksandra Džakovića, na jučerašnjem sastanku u prostorijama OB "Danilo I", kome je pored Džakovića i mene prisustvovao i direktor cetinjskog Doma zdravlja Marko Radović, rekao je u izjavi za RTV Cetinje Pavićević.

U odluci koja je doneta se navodi da se odlažu planirani prijemi i isti zakazuju za prvi pogodan termin nakon 5. septembra.

-Zadužuju se glavne sestre odeljenja i službi da sve pacijente na koje se odnosi odluka obavijeste pacijente i da isti ponovo zakažu za prvi pogodan termin, navodi se u odluci.

Pavićević je naredio i da se svi hospitalizovani pacijenti čije stanje to dozvoljava otpuste na kućno lečenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading