CRNOGORCE ŠOKIRALA ISTORIJSKA ZAPLENA Otac i ćerka optuženi za šverc 1,4 tone kokaina se brane sa slobode!?
EPA/Gustavo Amador

Sudija za istragu Radomir Ivanović odbio je predlog više državne tužiteljke Tanje Božović da se Budimiru Krstoviću (66) i njegovoj ćerki Marini (27), osumnjičenim za učešće u švercu 1.400 kilograma kokaina, odredi pritvor do 30 dana.

On im je nakon saslušanja, kako saznaje "Televizija Vijesti", izrekao mere zabrana napuštanja mesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja 

Osumnjičeni Krstovići su saslušani sinoć pred sudijom za istragu, gde su ponovili da nemaju nikakve veze sa pronađenim kokainom. Saslučanju osumnjičenih, pored tužiteljke Božović prisustvovali su i njihovi advokati Ivana Durković, Stefan Jovanović i Dragoljub Đukanović.

"Televizija Vijesti" saznaje da je osumnjičena Marina Krstović ispitivana na poligrafu i da ga je prošla, dok njen otac nije ispitan na poligrafu.  

Na ovakvu odluku sudije za istragu tužilaštvo ima pravo žalbe, pa će konačna odluka o tome da li će se Krstovići u daljem postupku braniti sa slobode ili ne, biti poznata najverovatnije u ponedeljak.

Marina Krstović uhapšena je 26. avgusta, a njen otac Budimir dan kasnije zbog sumnje da su učestvovali u švercu 1.400 kilograma kokaina zaplenjenog u zetskom selu Mojanovići.

U akciji koja je rezultirala istorijskom zaplenom kokaina učestvovali su službenici Sektora za borbu protiv kriminala (SBPĘ), barskog i podgoričkog Centra bezbednosti, Uprave prihoda i carina i Više tužilaštvo u Podgorici.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading