NAROD JE PREVAREN Krivokapić ucenio SPC, Crkva HITNO da se oglasi na ovu prevaru
EPA

 

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić potvrdio je danas u Pljevljima da ipak hoće pravi stranku, ali da se to neće desiti 28. avgusta na dan praznika Uspenja presvete Bogorodice.

- Ja se nadam da te informacije koje kruže su tačne, ja vam tvrdim da to neće biti 28. kako su to planirali pojedini mediji i potrošeni političari - kazao je Krivokapić i saopštio da mu je prosto čudno koliko se o njemu iznosi neistina u medijima i od strane pojedinih političara.

Ovim tvrdnjom Krivokapić je priznao da je prevario narod pričom o ekspertskoj Vladi koja je nasušna potreba Crne Gore. Sasvim je jasno da ekspertska Vlada poslužila premijeru za dobar temelj za formiranje buduće partije.

Da je ova Vlada apsolutno politička potvrdilo je premijerovo, i ministra Milojka Spajića, učešće u predizbornoj kampanji uoči lokalnih izbora u Nikšiću i Herceg Novom. Aktivnu ulogu u predizbornim procesima posebno imala premijerova djeca.

Ono što je posebno zabrinjavajuće jeste da Krivokapić i u priči oko formiranja stranke ponovo uvlači Crkvu u političke vode. Premijer hoće još jedanput da se okoristi o Mitropoliji kao što je to sa Demokratama radio tokom predizbornih kampanja u Nikšiću i Herceg Novom.

Krivokapić je ucenio SPC, nudeći joj potpisivanje Temeljnog ugovora tek nakon formiranja stranke i podrške Crkve istoj.

Stoga, bi Mitropolija Crnogorsko-primorska morala da se oglasi i ne dozvoli opet da bude moneta za političko potkusurivanje Zdravka Krivokapića koji očigledno neće prestati Crkvu politički da zloupotrebljava.

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading