Pojavio se KOMPROMITUJUĆI SNIMAK Zdravka Krivokapića
Printscreen

 

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić bio je član Odbora za dodelu nagrade Privredne komore najuspešnijim preduzećima i pojedincima za 2010. godinu, otkriva BORBA.

To je još jedan prilog tvrdnji da je Zdravko Krivokapić sudbonosno vezan za DPS i da njegovi kontakti sa tom političkom organizacijom ne datiraju od juče, navodi taj list.

Na svečanosti koja se tradicionalno organizuje na Dan Privredne komore Crne Gore, Zdravko Krivokapić se pre deset godina našao u društvu same vrhuške DPS-a, pored tadašnjeg premijera Mila Đukanovića, predsednika Filipa Vujanovića, predsednika Privredne komore Velimira Mijuškovića, Zorana Jelića, Tomislava Čelebića, Radoja Žugića…

Zanimljivo da je odlukom Odbora čiji je član tada bio Zdravko Krivokapić, nagradu Privredne komore za unapređivanje menadžmenta tadašnji predsednik Filip Vujanović uručio vlasniku kompanije “Stadion” Vojinu Žugiću.

Jedanaest godina kasnije, kada je Zdravko Krivokapić predsednik Vlade, Žugić je izabran za predsednika Privredne komore Crne Gore.

– Slučajno ili ne, pokazaće vreme? – piše list.

Međutim, od Žugićevog izbora je mnogo važnije to što se aktuelni premijer na partijskim svečanostima poput ovog koji je formalno organizovala PKCG poznavao i družio sa vrhuškom DPS-a i 2010. godine, što se može videti na slikama i video-snimku prilikom dodele nagrade. Upravo je Krivokapića za člana Odbora za dodelu nagrade izabrao Upravni odbor Privredne komore koji sačinjavaju isključivo ljudi bliski DPS-u, prenosi list.

Koliko je tih godina cvetala saradnja i drugarstvo sa DPS-om govori i to da je Krivokapić bio izabran i za predsednika Akreditacionog tela Crne Gore, i to na predlog tadašnjeg premijera Mila Đukanovića, navodi se.

List piše da i posle svega Krivokapić ima “obraza” da drugima spočitava bliskost sa DPS-om, kada se sam godinama nije odvajao od DPS-ovog krema koji mu je omogućavao da vodi bezbrižan život.

– Dok je prosvećeni Krivokapić sa Milom ispijao zdravice na svečanostima poput ove, slobodni građani Crne Gore su uveliko trpeli DPS-ov zulum. Tih godina je Krivokapiću sve bilo potaman, nije se uzbuđivao što njegov narod jedva sastavlja kraj sa krajem. I kako od čoveka koji nazdravlja sa Milom Đukanovićem u Vili Gorica očekivati da istom oduzme “majbah” i novac od njegove prodaje dodeli socijalno ugroženom narodu? Kako od Krivokapića očekivati procesuiranje Miovih tajkuna, kada je svojevremeno glasao da isti zavrede nagradu Privredne komore? Jedno je sigurno, DPS će pasti samo onda kada padne njihov dugogodišnji klijent Zdravko Krivokapić! – zaključuje Borba.

Snimak možete pogledati OVDE.

Bonus video:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ovo je van pameti

04.08.2021 00:17

Pa zašto ga ne obore?Zato jer nemaju većinu.A zašto nemaju većinu?Zato jer nemaju podršku u narodu.Da li svi nastavnici,lekari činovnici po raznim ustanovama, šoferi kondukteri i drugi treba da se najure, jer su zaboga služili prethodnoj vlasti.Koliko je to bezumno?Zato i nemaju većinu i neće je ni imati.

beba

04.08.2021 01:52

Koliko je ovaj covek pokvaren pa to je cudo