SRPSKI TURISTI NEZADOVOLJNI Klubovi i diskoteke zatvoreni - moguće novo pooštravanje
Foto: Youtube/Printscreen

Još uvek nije definitivno kakve će mere biti donete 2. avgusta, međutim, sigurno je da mere koje su sada na snazi nisu bile tu kada je većina turista planirala posetu Crnoj Gori.

Jedan mladić iz Srbije kaže je da mu je sezona super, kao i da mu nove epidemiološke mere ipak nisu pokvarile planove.

"Iz Beograda sam, stigao sam pre nekoliko dana. Na plaži smo. Zatvaranje nam nije poremtilo planove, u klub možemo da odemo, a i ne mora. Došao sam da se odmorim i to mi je najbitinije", rekao je.

Međutim, većini turista ipak smetaju mere i kažu da su već izlazili nekoliko dana i da nisu zadovoljni što se sve baš dogodilo u trenutku kada su oni na letovanju.

"Ne znam, mi smo više vremena proveli kod nas na krovu, jer smo odvojeno. Ali izlazili smo više puta, tako da mere smetaju svakako", ističe mladić iz Srbije, a nadovezale su se još tri devojke koje takođe nisu zadovoljne jer su zatvoreni klubovi i diskoteke.

"Veoma smo tužne zbog toga, mi smo planire da izlazimo. Ali čule smo da postoje dnevne žurke. Uveče ćemo da nadomestimo da se družimo na plaži sa društvom, nemamo drugog izbora", istakle su.

Da podsetimo, usled promene epidemiološke situacije u Crnoj Gori je zabranjen rad noćnih klubova i diskoteka i na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Međutim, od 2. avgusta boravak u unutrašnjem prostoru ugostiteljskih objekata biće omogućen, ali samo onima koji ispunjavaju iste uslove - da su u celosti vakcinisani ili su dobili prvu dozu, poseduju negativan PCR test ili poseduju dokaz da su preboleli korona virus u poslednjih 180 dana.Ni u jednom od ovih slučajeva ne prihvataju se ni brzi negativan antigenski test niti test na antitela. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sneki

28.07.2021 10:47

Zalosno koliko je cg unistena od strane vlasti prvo a zek ova korona sad donece im veliku glad i nemastinu.To malo primorja i to puca a o severu da ne komentarisem tamo hleba nema...uzas od takve drzavice male sve su im isisali..jadan i bedan taj narod tamo.