"TREBA IH ODVESTI U NEKU POLJANU, DA SE IZRIČU GOVEDA" Sraman snimak omladine u Crnoj Gori koja je demolirala iznajmljen stan (VIDEO)
TWITTER/PRINTSCREEN/@SCEPANCAR

Stanodavci koji izdaju smeštaj na dan, ponekad se nađu u problemu jer zateknu haos nakon odlaska ljudi koji stan nisu ostavili u onakvom stanju u kakvom su ga zatekli.

Naime, grupa mladih je iznajmila stan na letovanju u Crnog Gori, a na društvenim mrežama je osvanuo snimak sa žurke koju su organizovali. Oni su se hvalili dobrim provodom i haosom i lomom koji je ostao nakon njihovog provoda.

U pozadini na snimku se čuje muzika i pevanje većeg broja ljudi, a potom i scene prljavštine i smeća koje su ostale nakon zaliha koje su se, čini se, danima nakupljale.

Pogledajte!

"Samo da Vam pokažem primer, kakav stan ostavljaju "mladi" posle zabave i posle to neko čisti i još se kači po story-ima kakav stan ostavljaju...Sramota živa", stoji uz objavljeni snimak koji su u čudu mnogi delili i oštro kritikovali.

"Ne treba da izdajete apartmane baš svakome po 20 evra i eto rešen problem", "Treba ih odvesti na neku poljanu da se izriču goveda", "Kamo sreće da je ovaj video montiran", "Sve razumem, i ja sam u dvadesetim i volim da se provodim, ali ne bih mogla da se koncentrišem na pevanje u ovom ćumezu", "Depozit lepo 200e i onda se to samo uzme za čisćenje i krečenje", samo su neki od komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading