VATRENI OBRAČUN U PODGORICI Ispalio sedam metaka na grupu muškaraca, pa se sam prijavio policiji!
EPA

U podgoričkom naselju Zagorič sinoć je došlo do pucnjave kada je Filip Popović pucao na Vukića Nedovića, jer je, kako je Popović rekao, Nedović pokušao da zaustavi njegovo vozilo i, pri tom mu, upućivao pretnje.

Popović je kazao da su sinoć posle ponoći Nedović i njegovi drugovi pokušali da zaustave njegovo vozilo, zbog čega je on, kako je kazao, ispalio sedam metaka na njih, koji, međutim, nikoga nisu pogodili i povredili.

Nakon toga je priveden u policiju na saslušanje, a pušten je jutros jer, zbog štrajka advokata, tužilac nije mogao da ga sasluša bez prisustva branioca.

– Pucao sam na Vukića Nedovića negde poslije ponoći. Išao je sa svojim društvom iz Zagoriča. Oni su pokušali da me zaustave i ja sam iz kola ispalio sedam metaka na njih. Nijedan ih nije pogodio, niko nije ranjen. Nakon toga sam priveden u policiju gde sam saslušan i jutros sam pušten iz policije. Ja sam išao svojim autom i Vukić Nedović i njegovo društvo su krenuli da me stopiraju, razlog je bio taj što idem kod Gila Stanišića i oni su mi pretili zbog toga. Ja sam izašao i pucao na njih – rekao je Popović.

UP: Popović sam došao i dao izjavu

Iz UP je portalu Standard potvrđeno da je sinoć oko 1.30 u Zagoriču došlo do upotrebe vatrenog oružja.

– Policija je obezbedila lice mesta i izvršila uviđaj. Pronađene četiri čaure i jedan projektil. Konstatovana su oštećenja na vozilu, dve rupe od projektila. Prikupljena su obaveštenja od vlasnika vozila. F.P. je sam pristupio u službene prostorije i dao izjavu da je on pucao iz pištolja i da je pištolj bacio s mosta u reku. Obavešten je državni tužilac koji je naložio da se F.P. liši slobode zbog dva krivična dela: nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično delo oštećenje i uništenje tuđe stvari. On je Jutros priveden u tužilaštvo – saopšteno je iz UP.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading