ANDRIJA MANDIĆ OTKRIO ISTINU Strana ambasada bira ministre u Crnoj Gori
Printscreen/ RTS

 

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je da taj savez nema saznanja da Ambasada SAD i pojedini ministri iz aktuelne vlade stoje iza priče, koja je ponovo počela da se provlači u javnosti o tome ko može, a ko ne može iz DF-a da uđe u vladu.

- Mi nemamo takva saznanja i sa nama nije razgovarao niko iz američke Ambasade, niti nam predočio činjenice da je neko poželjan ili nepoželjan i da u Crnoj Gori treba da vladaju neka druga pravila u odnosu na ona pravila koja vladaju u svim drugim demokratskim državama. I ponavljam, nama to niko nije predočio - rekao je Mandić.

Mandić je to rekao nakon sinoćnjeg sastanka predstavnika parlamentarne većine o prevazilaženjuu aktuelne političke i institucionalne krize u Crnoj Gori.

Istakao je da ne veruje da Ambasada SAD u Podgorici želi da među političarima Crne Gore na jedan, kako je kazao, grub način nekoga diskriminiše ili što je još gore da nekoga proglašava neprijateljem.

- Ne verujemo dokle ide ta priča o nama, koja uopšte ne odgovara onome što su današnje prilike u Crnoj Gori, ali i kada se pravila prošla vlada neki bezbednjaci i neki slučajni ljudi koji su se kretali po Crnoj Gori su uspeli da nametnu takvu priču i da posvedoče kako su oni bili važni prenosioci vesti i poruka kako bi trebalo da izgleda neka vlada - naveo je Mandić, preneli su podgorički mediji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading