OGLAS IZAZVAO HAOS U REGIONU: "Postani tester kondoma"
Foto: Shutterstock

U susret danu zaljubljenih, najveći sex shop u Hrvatskoj – Eros.hr poziva hrabre pojedince iz Hrvatske i regiona koji su spremni da testiraju granice sopstvenih užitaka da postanu deo njihovog tima.

Tester kondoma (m/ž)”– posao je koji otvara vrata za 30 kreativnih, strastvenih i otvorenih pojedinaca koji uživaju u radu od kuće i žele da unaprede svet intimne bezbednosti. Ovaj

neobičan oglas poziva sve osobe koje vole da razmišljaju izvan okvira, da donose nove ideje i da stvaraju vrhunske proizvode da se prijave i učetvuju u testiranju kondoma.

Oglas je objavljen na PickJobs platformi za zapošljavanje koja ističe nesvakidašnje oglase za posao koji već dugo plene pažnju na svetskoj sceni, a od nedavno i u Hrvatskoj.

kondom

Foto: Shutterstock

 

 

Šta se traži u oglasu?

„Kompanije žele da zaposle pojedince kako bi testirali određen proizvod, uslugu ili doživljaj i dobile povratnu, nepristranu informaciju iz prve ruke.

To putem ove platforme vrlo dobro funkcioniše uz velik interes kandidata za takvu vrstu oglasa za posa“, kažu iz PickJobs-a.

Pitate se kako postati deo tima ovog sex shopa? Dovoljan je samo jedan korak. Prijavite se putem obrasca na dnu oglasa i priložite kratak tekst o tome zašto baš sebe smatrate savršenim kandidatom za navedeno radno mesto.

Sve odabrane osobe dobiće kutiju proizvoda sa uputstvima za ostavljanje recenzija. Najbolje napisana recenzija osvaja godišnju zalihu kondoma i ima priliku da postane tester/recenzent za nove proizvode. Oglas možete pronaći na platformi PickJobs, a prijaviti se možete do 14.02.2024, piše BIZLife.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading