posao
Foto: Shutterstock

Na sajmu zapošljavanja u ponudi je više od 1.000 oglasa raspisanih od strane preko 150 kompanija iz celog regiona, a od ukupnog broja polovina poslodavaca je iz Srbije.

Ponuda poslova je šarenolika, a najviše raspisanih oglasa se beleži u polju prodaje i IT-ja. Pored njih priliku za zaposlenje imaju i svi oni koji posao traže u oblastima poput administracije, zdravstva, finansija, mašinstva i logistike, pripreme hrane ili ugostiteljstva.

Sem razgledanja ponude i konkurisanja na poslove, svi kandidati su tokom posete sajmu imali priliku da prvo porazgovaraju sa predstavnicima kompanija putem chat opcije i na taj način dobiju više informacija kako o trenutnim tako i o budućim potencijalnim ponudama od strane poslodavaca izlagača.

Podsetimo da je sajam zapošljavanja koji počeo 24. oktobra, koncipiran u 5 tematskih celina a to su: Usluge, Trgovina, Proizvodnja, IT i Startuj kapsula namenjena mladima koji tek prave prve korake na tržištu rada. Za sve one koji su u potrazi za novim zaposlenjem sajam je otvoren do utorka 31. oktobra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading