aerodrom nikola tesla
Foto: Alo/Foto: Nenad Vujanović

U toku je konkurs za radnike koji bi obavljali osnovne poslove prihvata i otpreme vazduhoplova, putnika i stvari u skladu sa propisima i međunarodnim standardima.

- U zavisnosti od potrebe posla rad se vrši na poziciji vazduhoplova, robno-carinskog magacina ili u soritrnicama. Pridržava se svih procedura u radu vezanih za predmetni posao nakon uspešno završene obuke. Po potrebi radnik asistira prilikom ukrcavanja i iskrcavanja putnika sa ograničenom pokretljivošću - stoji u opisu posla.

Da bi neko konkurisao za posao mora da ima III ili IV stepen stručne spreme, normalnu fizičku snagu i izdržljivost, spremnost na delimičan rad na otvorenom uz adekvatnu zaštitnu odeću i obuću, spremnost na rad u smenama, vozačku dozvolu "B" kategorije, visok nivo lične odgovornosti, kao i svest o važnosti poštovanja procedura.

Onaj ko dobije posao dobiće ugovor na određeno vreme sa mogućnošću produžavanja, sve nadoknade u skladu sa zakonom koje se odnose na rad praznicima ili na prekovremeni rad. Zaposleni imaju i obezbeđene sve neophodne obuke, ako i organizovan prevoz za radnike u noćnoj smeni.

Aerodrom na Fejsbuk profilu ističe mogućnost zarade i do 115.000 dinara, kao i bonus dobrodošlice u visini od 60.000 dinara nakon prva tri meseca rada. Takođe, za kandidate van Beograda Aerodrom obezbeđuje i troškove smeštaja u visini do 300 evra mesečno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading