Konobar u Grčkoj
Foto: Printscreen/Printscreen

Naime, na videu koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram, na profilu "nikana.gr", vidi se konobar koji nosi porudžbinu do stola u moru, dok mu je voda do pojasa, a u pozadini se čuje smeh devojaka koje su, kako se pretpostavlja, ovo i snimile.

"Kafići u vodi" nisu novina, ali da li zaista to mora da izgleda ovako? Konobar, kako bi odneo porudžbinu, mora da prođe kroz vodu, da gleda gde gazi i pritom da pazi da ne prospe.

 

 

"Postavlja se pitanje na šta su sve prinuđeni zaposleni kako bi zaradili svoju platu? Tu su i oni koji kažu da konobari primaju ogromne napojnice u luksuznim kafićima i restoranima i da sami žele da se "potrude da ugode" bogatim gostima" stoji u opisu ovog videa.

"Sramota i uopšte nije smešno", "Kapiram da mu je ovo posao, ali ne kapiram tu bahatost "običnih ljudi sa parama" koji misle da se apsolutno sve može kupiti novcem", "Meni samo nije jasno što moraju da imaju ležaljke u moru.... Brate, ajmo da budemo normalni", neki su od komentara koji osuđuju ovu situaciju.

"Pošteno radi svoj posao. Zna on za šta radi, ne brinite", "Ko kaže da je konobar? Možda dečko nosi nekom iznenađenje", naveli su drugi korisnici Instagrama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading